Van 14 oktober tot 14 december zijn wij onderweg in Australië. Lees in deze blog onze ervaringen Down Under!

woensdag 12 december 2007

Dag 61 Einde vakantie

De laatste dag! Wij vliegen vandaag van Hobart op Tasmanie met Quantas airline naar Sydney. Op het vliegveld van Sydney moeten wij met de bus van het nationale naar het international vliegveld en vandaar met Cathay Pacific naar Hong Kong. Daar zullen wij Sjaak en Marga (onze Kiwi’s) ontmoeten die een vakantie hebben gehad in Nieuw Zeeland en met hun vliegen wij naar Amsterdam. Wij kunnen terug kijken op een voor ons onvergetelijke vakantie waarin wij bijna 7000 km gereden hebben en kennis gemaakt met een aantal hoogtepunten in Australië zoals het Noordoosten bij Cairns, Port Douglas, Atherton Tablelands en het Great Barrier Reef. De kampeersafari in de outback van Ayers Rock via o.a. Kings Canyon naar Alice Springs. En onze rit van Brisbane naar Melbourne via o.a. Hunter Valley, Sydney, Bleu Mountains, Philips Island en Great Ocean Road. En Tasmanie met een andere natuur als op het vaste land van Australië. Ook hebben wij kunnen genieten van de kangoeroes, koala’s, de vele vogels, dolfijnen, pinguïns en de tasmanian devil’s die wij in deze prachtige natuur met de vele soorten bomen en bloeiende planten hebben gezien. Hartelijk dank voor de reacties die wij in de blog en op onze email hebben ontvangen en wensen iedereen een prettige kerst en een gezond nieuwjaar! Groetjes Annie&Jack

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.